Conventies

Home  >>  Leden2  >>  Conventies

Hier vind je alle conventies welke bij ons aangesloten zijn. Dit zijn de grote en kleine evenementen welke door het jaar heen georganiseerd worden door verschillende stichtingen en organisaties.


Stichting Abunai!

Abunai is een van de oudste conventies van Nederland. Gestart als kleine conventie met 190 bezoekers zijn ze ondertussen niet meer weg te krijgen uit het Koningshof in Veldhoven, en trekken ze meer dan 3500 bezoekers.

Stichting Nederlandse Yaoi & Yuri Conventie

YaYcon vervult een unieke rol in het conventielandschap binnen Nederland. Als enige richten zij zich expliciet op de LGBT scene, en op de uiting die dit binnen de Japanse Popcultuur in Yaoi en Yuri heeft. De conventie valt in April, in Amersfoort, en...

Stichting Nishi

Stichting Nishi organiseert, meestal in november, een (momenteel) tweedaagse conventie in het westen van Nederland, genaamd Nishicon. Tijdens Nishicon staan gezelligheid, vriendelijkheid, en een verscheidenheid aan leuke events bij ons bovenaan.

Stichting Promotie Japanse Popcultuur

Stichting J-Pop organiseert Nederland's grootste en oudste Japanse Popcultuur evenement: Animecon. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor workshops, zaken doen in Japan en vakantie reizen naar Japan.

Stichting Tomo

Stichting Tomo organiseert diverse evenementen met een Japans tintje.